VR 04 okt  |  19.00 - 22.15 uur

Lakksya Quartet - feat Gijs Anders van Straalen

  • Healing Sounds / Matinee-Mondiaal | Kees van Boxtel
  • Free parking walk-in 18.30 Tickets available at the hall at the start of the concert
  • 19,50 | HaarlemPas/CJP € 17.50

Carnatische Indiaas klassieke muziek met de viool virtuosen K.J. Dilliip en Ila Diliip begeleid op de Khanjira bij Sunaad Anoor. Na de pauze hervat Gijs Anders van Straalen. Dit moet je gezien hebben.

19.00 – 20.15 uur Carnaticische muziek van het allerhoogste niveau
worden vertolkt door De viool virtuosen K.J. Dilliip en Ila Diliip begeleid op de Khanjira bij Sunaad Anoor.
KJ Diliip (Viool) heeft het geluk gehad in een muzikale familie geboren te zijn. Zijn eerste opleiding was van zijn vader Shri. KJShyamasharma en grootvader Shri. KJKrishna Bhat.  Hij onderging verder een vooropleiding bij viool meastro Padmabhushan Sangeetha Kalanidhi MSGopalakrishnan.
Ila Diliip : In de eerste plaats zangeres, maar ook als violiste staat ze haar mannetje. Voor Ila was het uiten van haar ideeën organisch door te zingen. Haar publiek beleeft een reis van een idyllische tulpentuin naar een enorme orkestrale symfonie. 

20.30 – 22.00 uur Lakksya Quartet, feat. Gijs Anders van Straalen
Lakkshya is een kwartet dat muziek ten gehore brengt vanuit een rijke carnatische traditie. Vanuit deze traditie hebben de 4 musici een eigentijdse stijl ontwikkeld die op een unieke wijze voortborduurt op de oeroude Indiase artistieke expressie. De Musici spelen vanuit liefde en gevoel voor deze oeroude muziek. Ze kennen elkaar vanaf jongs af aan en je kunt zeggen dat een jeugddroom werkelijkheid is geworden. Hun droom was;
Samen leven als muziekgroep en touren over de hele wereld om ambassadeurs te kunnen zijn van de met de paplepel ingegoten Indiase Carnatisch klassieke muziek. 

De Nederlandse percussionist Gijs Anders van Straalen onder ander bekend van zijn samenwerking met Iris Hond en Wouter Hamel studeert Carnatische ritmiek en speelt als gast muzikant mee.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding