WO 09 okt  |  10.00 - 17.00 uur

Vuur-Kracht retraite dag met (Familie)Opstellingen & Kundalini Lichaamswerk

  • Krista Zwetsloot | Krista Zwetsloot
  • 111,00 | excl.BTW

Deze heerlijke dag is voor vrouwen die klaar zijn om hun ware potentie te omarmen en te groeien in hun innerlijke kracht.

Ik nodig je uit om deze dag helemaal te wijden aan jezelf. Een dag gevuld met (zelf)liefde, inzichten, verwondering, rust en magische momenten. Een transformerende dag speciaal voor jou, om dichter bij je innerlijk vuur, je (zachte) kracht te komen. Het dieper voelen en weten, jouw wijsheid van binnenuit!

Ik neem je mee op reis door sharings, meditatie/visualisatie, creativiteit en de magische combinatie van (familie) OPSTELLINGEN en KUNDALINI lichaamswerk.

Het is een unieke gelegenheid om diep in jezelf te duiken en de kracht van je innerlijke vuur te ontdekken. Je krijgt de kans om inzicht te krijgen in jouw blokkades en een krachtige boost aan levensenergie te ervaren.

* Een dag vol verbinding met andere krachtige vrouwen.

* We verbinden ons met ons vrouwelijk leiderschap & innerlijk vuur.

* Je gaat uit je hoofd en landt meer in je lijf.

Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waar jij kunt ZIJN met alles wat er is en kunt STRALEN in je volle potentie.


"Warm en open, eerlijk en inspirerend. Fijne, rustige omgeving en sfeer om mezelf te kunnen openen, alles te laten zijn en gebeuren. Verschillende oefeningen, begeleide meditatie en visualisatie om tot inzichten te komen. Een waardevolle dag om mezelf in mijn kracht te zetten!"

 

Je bent zo welkom met alles!

Voor meer info en aanmelden:

www.kristazwetsloot.nl/workshops-en-trainingen/

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding