Restaurant Mama Gaia |
Plant-based eten met een missie
Mama Gaia is een plant-based restaurant met een missie. Wij willen jou laten proeven hoe lekker het is om plant-based te eten. Maar echt! Wooooo. Daarnaast is plant-based eten niet alleen lekker, het is ook nog beter voor jezelf en Moeder Aarde (wat dus Mama Gaia betekent). Plant-based eten is de toekomst. Dat kun je bij ons komen proeven.
Een greep uit onze gerechten;
Spicy tofu met witte bonen, fris ingemaakte komkommer en crunch van maïs tortilla. Radijzen salade met ingelegde sjalot, linzen, rauwe biet, een dressing van gekonfijte citroen en croutons. Asperge salade van witte en groene asperges, doperwten crème, citrus vanille dressing en viooltjes. Massaman curry met inca aardappeltjes, peterseliewortel, koolrabi, pinda’s, bosui en kruidige rijst. Soba dashi frisse dashi met soba noodles en zee spaghetti, gegrilde en rauwe meiknol, crème van gefermenteerde knoflook en waterkers. Five spice cake met gemarineerde mandarijn en sake custard.
We koken met zoveel mogelijk lokale en verse producten en proberen te gaan voor zero waste. Daarnaast is Mama Gaia onderdeel van de impact hub Oceans. Een duurzame hub om te werken, events bij te wonen én lekker te eten in ons restaurant.
Over
Ons menu wisselt elk seizoen en wordt samengesteld met lokale en verse ingrediënten.
Al onze gerechten zijn plant-based en gebaseerd op verschillende groentes. We willen jou laten proeven hoe lekker het is om plant-based te eten.
Onze chef Janneke staat met een lekkere dosis enthousiasme in de keuken.
Janneke vindt dat we moeten leven binnen de draagkracht van de aarde. Hoe we dat kunnen doen? Door plantaardig te eten natuurlijk!