Presentatie en storytelling trainer - Storyembodiment - Expressie geven aan jouw verhaal

 Expressie Expert | Sanna Langereis
 Haarlem

In de presentatietrainingen van Expressie Expert werken we vanuit de kracht van de verteller. Wie ben jij en wat heb jij te vertellen. Als professional, maar juist ook als mens.

 

De centrale vraag binnen de trainingen is: ‘Wat maakt je authentiek. En hoe zet je dit het beste in?’ Door helder te krijgen wat jouw persoonlijke visie en motivatie is, wordt het makkelijker om verbinding te leggen met wat jij vertelt als spreker.
Ook leggen we aannames onder de loep die het vrijer spreken mogelijk in de weg zitten.

De presentatietraining is gericht op iedereen die zich vrijer wil voelen, krachtiger wil laten zien en horen. Dit doen we door te oefenen om inspirerend, krachtiger en authentiek te vertellen.

Daarnaast krijg je theorie en concrete vaardigheden aangereikt. 
Een greep uit de onderwerpen zijn: 

  • Contact maken met jezelf en daarmee je publiek 
  • De kracht van lichaamstaal positief inzetten
  • De juiste balans en ingrediënten van een inspirerende presentatie
  • Inzicht krijgen in hoe storytelling werkt en hoe in te zetten
  • Je vrijer voelen tijdens je presentatie door middel van improvisatie
  • Omgaan met spanning
  • Speeches vormen en oefenen met feedback achteraf 
Leer jezelf te ontwikkelen tot een krachtige authentieke spreker die op een inspirerende manier kan vertellen. 

Over Sanna Langereis

Sanna studeerde af aan de theaterschool als docerend theatermaker. Haar reis in theaterland begon als dramadocent, theatermaker en actrice waarin zij onderdeel was van meerdere theatergezelschappen. Daarnaast vond ze haar weg in het bedrijfsleven in het geven van terugspeeltheater, leiderschap trainingen en teamontwikkeling.

Met haar achtergrond in het theater is zij altijd met expressie bezig geweest en dacht daarmee haar volledige zelf te laten zien. In 2017 veranderden dat op het moment dat ze geconfronteerd werd met een ingrijpende gebeurtenis uit het verleden die Sanna niet langer voor zich kon houden. Zij sprak zich uit.

Doordat Sanna voor het eerst haar eigen woorden hoorde, de reactie van de luisteraars ervaarde, begon haar proces pas echt. Blinde vlekken werden zichtbaar, een lang en pijnlijke periode brak aan.

Langzaam kwam het inzicht hoe waardevol dit proces was. En zag zij de waarde in om je uit te spreken en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen verhaal.

Waar zij altijd dacht te weten wat expressie voor haar betekende, raakt het nu een veel diepere laag.

Hiermee is haar bedrijf Expressie Expert geboren. Haar vakkennis in theater en improvisatie. Storytelling en lichaamstaal kan zij zo met haar ervaringen verbinden en voelt ze  de noodzaak van het inbrengen van persoonlijke (levens) verhalen in mijn ‘guts’.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding