De kracht van edelstenen

 Magnolia11 | Cecile Thio
 Overveen

Werken met de energie van edelstenen is geweldig! De kracht van edelstenen wordt al eeuwen gebruikt, daarbij is een goede kennis van de werking van deze stenen heel belangrijk.

In het dagelijks leven zien we edelstenen het meest terug als amuletten of power-sieraden en krachtvoorwerpen, maar er zijn veel meer manieren om met de energie van edelstenen te werken. Denk aan bv. een persoonlijk gemaakte powerarmband, waarvoor ik gebruik maak van numerologie plus de kennis van de krachten van edelstenen.

Hoe werkt het: naar aanleiding van je geboortedatum bereken ik je numerologie. Zo bekijk ik je potentie, blokkade, maar vooral wat je kan helpen om in je kracht te staan en te blijven. De combinatie met de energie van diverse edelstenen maakt de armband compleet. Een ketting of bijpassende oorbellen is natuurlijk ook mogelijk.

  • De prijs is vanaf €33 en is afhankelijk van de gebruikte edelstenen.
  • Ook verkoop ik op maat gemaakte parfums met daarin de bijpassende edelstenen.

En je kunt bij mij terecht voor handgemaakte Japanse wieroken. Of voor vele benodigdheden voor het branden van mijn gifvrije unieke wierook gemaakt van de meest kostbare ingrediënten zoals sandalwood/ oudh/ en bio-oliën.

  • Informeer naar de mogelijkheden. En kijk voor mijn collectie sieraden op Marktplaats onder Magnolia11. Of kijk op mijn website magnolia11.nl (onder: Edelstenen)

 

Over Cecile Thio

Mijn naam is Cecile Thio. Mijn spiritualiteit heeft er al van jongs af aan in gezeten, maar heb er toen nog niet veel mee gedaan. Na het afronden van de Rietveld Academie ben ik eerst aan de slag gegaan met mijn cateringbedrijf Delicious in Amsterdam, en wat later met het ontwerpen en verkopen van sieraden.

Uiteindelijk was het wel de juiste tijd om meer met mijn spiritualiteit te gaan werken. Daarom heb ik verschillende opleidingen gevolgd ook in het buitenland. Waaronder diverse vormen van healing, aromatherapie, verschillende soorten tarot, mediumschap, handlijnkunde en edelsteenkunde. En het maken van botanical parfums en Japanese wierook.

In de shambhala, kundalini en usui reiki ben ik master, waardoor ik anderen op alle levels kan inwijden. Verder werk ik graag met de voyager-tarot en edelstenen. Met edelstenen maak ik spirituele sieraden en amuletten, die door mij op een speciale manier worden opgeladen.

Ik maak graag voor jou speciaal iets op maat, waarbij ik meerdere vaardigheden gebruik om je beter in je eigen kracht te laten staan. Dit kan bijvoorbeeld zijn: bescherming tegen ongewenste energieën, een burn-out, faalangst etc. Voor de workshops die ik geef: zie Workshops en mijn Agenda.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding