DI 03 dec  |  19.30 - 21.30 uur

De Ritmes - Dans special

  • Fflow Academy |
  • https://www.fleurkalbfleisch.com/5ritmes
  • 18,00

Gabrielle Roth ontwikkelde ooit de 5Rhythms®; een dansvorm die geschikt is voor iedereen die van beweging en dans houdt. Deze special van fflow Academy is op deze dansoefening geinspireerd. Er wordt eerst opgewarmd en we zakken middels bepaalde oefeningen naar het lichaam. Daarna duiken we samen in de verschillende ritmes en lichaamssystemen. De ritmes – vloeiend, staccato, chaos, lyrisch en stilte – staan symbool voor levenscycli. Samen vormen ze een golf van energie, die elke keer opnieuw ervaren kan worden op verschillende lagen, in verschillende lichaamssystemen.

De beoefening kent geen vaste passen, waardoor je vrij bent om te bewegen zoals jouw lichaam dat aangeeft. Je kunt alleen dansen, of samen met anderen, terwijl de muziek als inspiratiebron en sleutel tot je binnenwereld dient.

Iedereen, van ervaren dansers tot beginners, is welkom. De enige voorwaarde is dat je bereid bent in beweging te komen. De docent begeleidt je met muziek en zorgt voor een veilige omgeving waarin het onderzoek injezelf kunt aangaan. Voor velen is het dansen in de verschillende ritmes een manier om fysiek en mentaal in balans te blijven, met ruimte voor plezier en vrijheid.

 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding