Coaching voor hardwerkende moeders| stress- en burn-outcoach | 1 op 1 coaching in de natuur |worksho

 Mieke Zorgt, Stresscoaching | Mieke van der Putte
 Santpoort Zuid

Je bent een sterke vrouw die naast een gezin ook een carrière heeft. Maar de laatste tijd voel je je niet meer zo sterk. Je herkend soms jezelf gewoon niet meer. Er is iets aan de hand maar je weet nog niet precies wat.

Alles kost je steeds meer moeite en de dagen dat je je opgewekt en energiek voelt zijn al een hele tijd geleden. Je reageert kortaf tegen de mensen die je lief zijn en op je werk lukt het je maar moeilijk om je te concentreren. Je wilt je niet langer zo voelen maar er moet zoveel. 

  • In mijn traject van circa 3 á 4 maanden gaan we aan de slag met de oorzaak van jou stress. Waar komt het vandaan? Waarom doe ik wat ik doe? Wat heb ik nodig om te ontspannen?
  • Met contructieve oefeningen waar je zowel je lichaam als geest inzet, leer je zelf jou stress aan te pakken, zodat je je kan ontspannen en daarnaast energie genoeg hebt voor gezin en je werk en het leuke leven wat je hebt.
  • Dit alles in de duinen van Bloemendaal. Maar mocht dit niet gaan, dan is dit ook online mogelijk. 

Over Mieke van der Putte

'Zo erg is het met mij nog niet, dat overkomt mij niet.' Ik weet nog dat ik dit tegen een collega zei die vroeg of het wel ging en ik niet een beetje beter op mijzelf moest letten. Anders kon ik wel eens 'omvallen'.  ​Uiteindelijk werd dit een burn-out die 8 maanden duurde. ​Ik werd gedwongen om dingen anders te gaan doen.

Ik ben Mieke van der Putte, 42 jaar en woon in Santpoort Zuid samen met mijn twee kinderen.

  • Inmiddels heb ik al enkele jaren een praktijk voor stresscoaching en burn-out. Veelal vrouwen

Ik ben ervaringsdeskundige als zorgproffesional en heb ook een burn-out gehad. Daarnaast ben ik naast mijn zorgopleidingen opgeleid als, stress- en burnout coach en heb ik diverse opleidingen in NLP, HSP en Vitaliteit.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding