8-weekse Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training

 Creative Coaching Services | David Peralta
 Heemstede

In januari 2025 start een 8-weekse Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training in Heemstede, gegeven in het centrum De Nieuwe Lente – Het centrum voor Gezondheid, Therapie en Coaching. Deze training is bedoeld voor iedereen die wil leren omgaan met stress, spanning en dagelijkse uitdagingen door middel van mindfulness.

De training begint op maandag 6 januari 2025 en bestaat uit wekelijkse sessies van 2,5 uur, gehouden op de volgende data: 6, 13, 20 en 27 januari, en 3, 10, 17 en 24 februari. Alle sessies vinden plaats van 19:00 tot 21:30 uur. Daarnaast is er een speciale stiltedag op zondag 16 februari van 10:00 tot 17:00 uur. Deze dag biedt een waardevolle gelegenheid om de mindfulness-oefeningen verder te verdiepen in een stille en serene omgeving.

Mijn naam is David Peralta. Ik ben een ICF-gecertificeerde coach, gespecialiseerd in emotionele intelligentie en mindful coaching. Met deze training wil ik je helpen om meer balans, rust en focus in je leven te brengen door de beoefening van mindfulness.

De totale kosten voor de training bedragen €350. Dit bedrag omvat alle sessies, de stiltedag en ondersteunende materialen zoals werkboeken en audiobestanden voor thuisoefeningen. De training wordt gegeven in kleine groepen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor elke deelnemer.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en aanmeldingen worden behandeld op volgorde van inschrijving. Schrijf je vandaag nog in om jouw plek te reserveren en een positieve stap te zetten richting een stressvrijer en bewuster leven.

Over David Peralta

Mijn naam is David Peralta, en ik ben een gecertificeerde coach (International Coaching Federation) met een specialisatie in emotionele intelligentie en mindful coaching.

Oorspronkelijk kom ik uit Spanje, maar sinds 2000 woon ik in Nederland, waar ik mijn professionele en persoonlijke reis heb voortgezet. Hier heb ik me verder ontwikkeld als MBSR-trainer bij de Mindfulness Academie in Amsterdam, onder de inspirerende begeleiding van Mila de Koning en Rob Brandsma.

Naast mijn werk als coach ben ik ook actief als professioneel violist.
Ik ben solist van de tweede violen bij het Nederlands Philharmonisch Orkest. De druk en spanning die inherent zijn aan de muziekwereld, hebben me persoonlijk laten ervaren hoe waardevol mindfulness kan zijn om balans te behouden in een veeleisend bestaan. Deze ervaring heeft me doen inzien dat mindfulness niet alleen van onschatbare waarde is in mijn muzikale carrière, maar ook in mijn persoonlijke leven.

Mindfulness heeft mijn leven diepgaand veranderd, en deze transformatie wil ik graag doorgeven aan anderen. Mijn passie is om mensen te helpen bewuster te leven, hun stressniveau te verlagen en meer voldoening te vinden in hun dagelijks leven. Het MBSR-programma is een krachtig middel om dit te bereiken. Ik geloof sterk in de positieve impact die deze training kan hebben, omdat ik zelf heb ervaren hoe het levens kan veranderen. Daarom ben ik vastbesloten om mijn missie voort te zetten en mindfulness toegankelijk te maken voor iedereen die op zoek is naar meer rust en balans.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding