ZO 13 okt  |  10.00 - 15.00 uur

Schrijven en Spelen; Bevrijd de Flierefluiter in jou!

  • Stadsklooster Haarlem | Susanne Gijsbers en Saskia van der Elst
  • variabele tarieven

Bevrijd de Flierefluiter in jou met een workshop begeleid door een schrijfcoach én een improvisatietrainer.
Speelse oefeningen en schrijfopdrachten wisselen elkaar af, zodat jij je levenslustige en onbezorgde zelf (her)ontdekt. Haal tijdens deze workshop je innerlijke Flierefluiter naar boven en neem deze vervolgens mee naar huis!

Je levenslustige en onbezorgde zelf (her)ontdekken
De beginnende herfst nodigt ons uit om los te waaien, naar buiten te trekken en door de bladeren te banjeren. Wij nodigen je uit de Flierefluiter in jezelf te omarmen; je optimistische zelf, je levenslust, vrolijkheid, plezier en onbezorgdheid. Haal het ‘laat maar waaien’ gevoel in je naar boven tijdens deze inspirerende workshop. Een dag om blij van te worden, om je levenslust weer te voelen en aan te wakkeren.
Reserveer vooraf een ticket via de link stadskloosterhaarlem.nl


Over Stadsklooster Haarlem - Susanne Gijsbers en Saskia van der Elst
Meer agenda van Stadsklooster Haarlem
Luisteren & Gehoord worden – Workshop mindful communiceren
VR 11 okt |
10.00 uur
Workshop
Mindfulness en Compassie
Luisteren & Gehoord worden – Workshop mindful communiceren
Op deze vrijdagochtend ga je aan de slag met deze techniek en ervaar je hoe je echt kunt leren luisteren én hoe weldadig het is om echt gehoord te worden. 
Stadsklooster Haarlem Jolanda van der Heijden | JHCoaching
Kunst & Mystiek. Ontdek de symboliek van de seizoenen.
ZO 13 okt |
14.30 uur
Cursus
Meditatie
Kunst & Mystiek. Ontdek de symboliek van de seizoenen.
De bomen laten hun bladeren los. Als we een herfstwandeling maken worden we daarbij bepaald. Wat moeten wij allemaal loslaten om ruimte te maken voor het geestelijke proces dat zich in ons beweegt?
Stadsklooster Haarlem Kick Bras
Cursus houtbewerking - Maak je eigen Oloide (serie van 4)
WO 16 okt |
19.30 uur
Workshop
Beeldende Kunst & Creativiteit
Cursus houtbewerking - Maak je eigen Oloide (serie van 4)
In deze workshop maak je in 4 avonden je eigen houten oloide. Een proces van hout schaven en ervaren wat er in je gebeurt om iets te vervolmaken.
Stadsklooster Haarlem Frithjof de Zwart
Moonlight Mantra Singing met Charo Duran
DO 17 okt |
19.30 uur
Evenement
Stembevrijding en Zingen
Moonlight Mantra Singing met Charo Duran
Bij volle maan komen we samen in de Nieuwe Kerk. Ervaar de energie van samen zingen!
Stadsklooster Haarlem Canto! - Charo Durán
BosBeleving | een reis naar jouw innerlijke natuur
ZO 20 okt |
16.00 uur
Workshop
Mindfulness en Compassie
BosBeleving | een reis naar jouw innerlijke natuur
Ga met Claire Bos op ontdekkingsreis door de Haarlemmer Hout en ontdek ook weer je eigen natuur. Thema: Oog van de Stilte
Stadsklooster Haarlem Claire Bos | BosJunkie
Introductie: Hoe loop ik een Labyrint
ZO 20 okt |
10.30 uur
Workshop
Meditatie
Introductie: Hoe loop ik een Labyrint
In deze workshop ga je aan het werk met het klassieke labyrint. Leer hoe je het labyrint kunt lopen en hoe je een eigen thema hierin mee kunt nemen.
Stadsklooster Haarlem Ad de Graaf en Gerard van der Waard | Intlabyrint
Samen Gospel Zingen in de Doopsgezinde Kerk
DI 22 okt |
20.00 uur
Evenement
Stembevrijding en Zingen
Samen Gospel Zingen in de Doopsgezinde Kerk
Ontdek de kracht van samen gospel zingen tijdens deze vreugdevolle avonden samen met bekend artiest Elisha Amonoo-Neizer in de Doopsgezinde Kerk in Haarlem.
Stadsklooster Haarlem Elisha Amonoo-Neizer
Stiltelezen bij boekhandel Athenaeum
VR 25 okt |
08.30 uur
Evenement
Mindfulness en Compassie
Stiltelezen bij boekhandel Athenaeum
Een heerlijk begin van je ochtend, een uurtje in alle stilte lezen in Athenaeum Boekhandel elke laatste vrijdagochtend van de maand.
Stadsklooster Haarlem Boekhandel Athenaeum
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding